Rina's 90
 Prima pagină Ajutor / Informaţii utile
Rina's 90
A slăbi nu a fost niciodată mai uşor!
Află cum din cartea “Rina - Dieta de 90 de zile”
Rina's 90
 
 

Ce este Rina – Dieta de 90 de zile?

 

 

Rina – Dieta de 90 de zile este un plan de alimentaţie şi reţete culinare pentru dieta disociată de 90 de zile, care te ajută să slăbeşti între 18 şi 25 de kg în 3 luni. Ai voie să mănânci orice, dar nu combinat! De exemplu, mănânci lactate în ziua de proteine şi pizza în ziua de carbohidraţi. Iar ciocolata este obligatorie! Ciocolata neagră îmbunătăţeşte starea de spirit şi este benefică inimii, deoarece conţine substanţe care scad nivelul colesterolului.

 

E timpul să faci puţină ordine în viaţa ta!

 

5 zile din meniul meu versus 5 zile de meniu disociat

 

Ce oferă nou Rina – Dieta de 90 de zile?

 

Rina – Dieta de 90 de zile îţi oferă pentru fiecare zi de dietă meniul potrivit şi reţeta culinară pentru pregătirea acestuia într-un mod sănătos şi plin de savoare.

Continuare

 

Mitologia unui slăbit reuşit

 

Rina – Dieta de 90 de zile are la bază principiul disocierii mâncării. Alimentele sunt împărţite în 4 grupe alimentare de bază, în funcţie de substantele nutritive pe care le furnizează organismului: proteine, amidonuri, carbohidraţi, vitamine. Astfel, ai patru tipuri de zile de dietă din punct de vedere al combinării alimentelor, care se repetă pe parcursul celor 3 luni.

Continuare

 

Interviu special Breda şi Mojca – cele două autoare care au convins 1.000.000 de oameni să slăbească

 

autoare

Slăbitul este unul dintre cele mai discutate subiecte. Însă a slăbi şi a-ţi menţine silueta nu trebuie să fie nici greu şi nici costisitor, dacă o faci aşa cum trebuie. Acesta este mesajul optimist pe care îl transmit Breda şi Mojca.

Continuare

 
Samsonite Vanessa Youness Bancuri noi: Bancuri noi Web design: Web design Bucuresti