Rina's 90
 Prima pagină Ajutor / Informaţii utile
Rina's 90
A slăbi nu a fost niciodată mai uşor!
Află cum din cartea “Rina - Dieta de 90 de zile”
Rina's 90
 
 

 

Rina – Dieta de 90 de zile te ajută nu doar să slăbeşti constant şi sănătos, ci şi să te bucuri de o sănătate mai bună: digestie îmbunătăţită, mai multă energie şi vitalitate. De asemenea, la sfârşitul celor 90 de zile, metabolismul tău se va schimba în bine, ajutându-te să îţi menţii noua greutate.

 

Secretul? Disocierea mâncării şi orarul meselor.

 

Cu ajutorul Rina – Dieta de 90 de zile înveţi care sunt combinaţiile potrivite de alimente şi cum să mănânci tot ceea ce îţi place, fără să te îngraşi.

 

4 tipuri de zile

 

Rina – Dieta de 90 de zile are la bază principiul disocierii mâncării. Alimentele sunt împărţite în 4 grupe alimentare de bază, în funcţie de substantele nutritive pe care le furnizează organismului: proteine, amidonuri, carbohidraţi, vitamine. Astfel, ai patru tipuri de zile de dietă din punct de vedere al combinării alimentelor, care se repetă pe parcursul celor 3 luni.

 

Atenţie: numele folosite pentru a denumi aceste tipuri de regim nu sugererează că trebuie să mâncaţi o zi întreagă numai proteine, amidonuri, carbohidraţi sau vitamine! În nici un caz !!! Zilele sunt denumite astfel datorită principalului ingredient din cadrul meselor, însă şi fructele şi legumele fac parte din meniul acelei zile.

 

În 3 din cele 90 de zile, şi anume în zilele 29, 58 şi 87, este bine să consumi doar apă. Pentru fiecare zi de dietă ai câte 2 reţete culinare, care respectă aceste principii alimentare.

 

 
Samsonite Vanessa Youness Bancuri noi: Bancuri noi Web design: Web design Bucuresti