Rina's 90
 Prima pagină Ajutor / Informaţii utile
Rina's 90
A slăbi nu a fost niciodată mai uşor!
Află cum din cartea “Rina - Dieta de 90 de zile”
Rina's 90
 
 

Ce este Rina – Dieta de 90 de zile?

 

Firma mutari Bucuresti

 

Rina – Dieta de 90 de zile este un plan de alimentaţie şi reţete culinare pentru dieta disociată de 90 de zile, care te ajută să slăbeşti între 18 şi 25 de kg în 3 luni. Ai voie să mănânci orice, dar nu combinat! De exemplu, mănânci lactate în ziua de proteine şi pizza în ziua de carbohidraţi. Iar ciocolata este obligatorie! Ciocolata neagră îmbunătăţeşte starea de spirit şi este benefică inimii, deoarece conţine substanţe care scad nivelul colesterolului.

coperta rina

 

Cartea este uşor de citit şi de urmat deoarece îţi pune la dispoziţie, într-un limbaj extrem de accesibil, fără explicaţii medicale detaliate şi termeni de specialitate, peste 120 de reţete culinare absolut delicioase. Este permis orice aliment, iar ciocolata, tortul şi îngheţata sunt obligatorii, în cantităţi moderate.

 

Metoda combinării corecte a alimentelor nu este o dietă obişnuită, ci o filozofie care permite schimbarea obiceiurilor alimentare pe baza criteriilor nutriţionale. Cu Rina este extrem de simplu: fără numărat de calorii, fără măsurat de porţii, fără înfometare. Secretul: alimentaţia disociată!

 

 
Samsonite Vanessa Youness Bancuri noi: Bancuri noi Web design: Web design Bucuresti