Rina's 90
 Prima pagină Ajutor / Informaţii utile
Rina's 90
A slăbi nu a fost niciodată mai uşor!
Află cum din cartea “Rina - Dieta de 90 de zile”
Rina's 90
 
 

Cum slăbeşti cu dieta Rina’s 90

 

 

Îţi îmbunătăţeşti metabolismul

Corpul tău are nevoie de timp pentru a se obişnui cu noul regim alimentar. Dacă te decizi să urmezi regimul Rina – Dieta de 90 de zile, ţine-l până la capăt. Rezultatele nu vor întârzia să apară! Dacă rezişti timp de trei luni (ceea ce nu este deloc dificil) şi urmezi planul Rina’s 90 de alimentaţie, poţi slăbi 25 de kg sau chiar mai mult. Aceasta este cu siguranţă o realizare demnă de toată lauda.

 

Pe lângă reducerea excesului de greutate corporală, regimul alimentar Rina – Dieta de 90 de zile te ajută să îţi modifici metabolismul. Dacă întrerupi mai devreme regimul, schimbarea metabolică nu va mai avea loc.

 

Slăbeşti constant

Pierderea în greutate nu funcţionează la fel pentru toată lumea. Unele persoane pierd un număr mare de kilograme în două săptămâni şi apoi întrerup regimul alimentar. Nu trebuie să renunţi înainte de ziua 90 sau, dacă eşti îngrijorată că vei slăbi prea mult, fă o pauză şi apoi urmează principiile de menţinere a greutăţii din ghidul al doilea.

 

Unele persoane, în special femeile, nu pierd niciun kilogram în prima lună; dacă eşti în această situaţie, nu te îngrijora şi nici nu renunţa: schimbarea se va face remarcată după prima zi de apă. Vei vedea apoi cum kilogramele nedorite dispar din ce in ce mai repede. Unii oameni reuşesc dacă sar din când în când peste ziua de amidonuri şi peste ziua de carbohidraţi, dar aceasta nu funcţionează pentru toată lumea. Sfatul nostru este să urmezi  întocmai recomandările din această carte.

 

Procesul de pierdere în greutate depinde în mod decisiv de tine. Cu cât respecţi mai exact meniurile, cu atât mai mult vei slăbi. Îţi poţi permite să „trişezi” din când în când (să te abaţi de la principiile Rina’s 90) însă trebuie să fii, de asemenea, conştientă că acest fapt încetineşte procesul de slăbire.

 

Continuă să trăieşti sănătos!

Nu uita că beneficiile vor fi de durată doar dacă îţi vei schimba modul de a te hrăni şi îţi vei păstra noua siluetă. De ce să revii la vechile obiceiuri dacă acest regim ţi se potriveşte, iar sănătatea ta are numai de câştigat? Ai nevoie doar de o alimentaţie disociată echilibrată şi de mult exerciţiu fizic, iar această combinaţie îţi oferă încredere, multă sănătate şi energie: te vei simţi mai atractivă şi mai plină de viaţă! Merită să adopţi acest tip de alimentaţie pentru tot restul vieţii.

 

După ce ai terminat regimul Rina’s 90, Partea I, îl poţi repeta după cel puţin trei luni de la încheierea acestuia.

 
Samsonite Vanessa Youness Bancuri noi: Bancuri noi Web design: Web design Bucuresti