Rina's 90
 Prima pagină Ajutor / Informaţii utile
Rina's 90
A slăbi nu a fost niciodată mai uşor!
Află cum din cartea “Rina - Dieta de 90 de zile”
Rina's 90
 
 

Voi începe de mâine!

 

 

autoarele Aceasta este o afirmaţie pe care aceia dintre noi „înzestraţi” cu surplus de greutate corporală o folosesc prea des drept scuză şi alinare. Ştim însă bine că acele kilograme în plus sunt o povară pe care corpul nostru o poartă zi de zi şi ne dorim să scăpăm de ele odată pentru totdeauna.

 

Obezitatea este o boală cu multiple efecte negative

World Health Organization (WHO) avertizează că obezitatea este o problemă complexă, fiind afecţiunea cea mai des întâlnită în epoca modernă, şi că necesită tratament neîntârziat. Însă, în întreaga lume, a fost şi este încă percepută ca o problemă preponderent din punct de vedere estetic. Există încă persoane care nu conştientizează efectele negative pe care obezitatea le are asupra sănătăţii şi stării lor de bine.

 

Rina’s 90 îţi propune un stil alimentar echilibrat

Multe persoane au găsit deja o modalitate de a fi în echilibru cu nevoile corpului lor, adaptându-şi dieta şi exerciţiile fizice pentru a duce o viaţă echilibrată. Pentru mulţi dintre ei, Rina – Dieta de 90 de zilereprezintă exact ceea ce căutau:  un meniu variat şi complet pentru cele 3 luni, astfel încât să ştie exact ce şi când să mănânce şi cum anume să gătească mâncarea pentru a slăbi sănătos iar rezultatele să fie de durată. Succesul lor este de admirat.

 

Începe să trăieşti sănătos!

Respectarea regulilor alimentare în ordine zilnică exactă, respectarea orelor de masă şi a combinaţiilor de alimente propuse, consumul unei cantităţi suficiente de apă şi exerciţiile fizice regulate sunt principiile de bază ale acestui regim alimentar. Succesul depinde exclusiv de tine. Ghidul pe care îl aştepţi se află chiar aici. Citeşte-l cu atenţie, verifică dacă eşti pregătită să îl urmezi şi apoi decide: „de mâine încep dieta şi de data aceasta o urmez până voi ajunge la rezultatul final. Rina – Dieta de 90 de zilete va ajuta să obţii şi să îţi menţii o greutate corporală sănătoasă.

 

Cu drag,

Breda Hrobat & Mojca Poljansek

Autoare Rina – Dieta de 90 de zile

 
Samsonite Vanessa Youness Bancuri noi: Bancuri noi Web design: Web design Bucuresti