Rina's 90
 Prima pagină Ajutor / Informaţii utile
Rina's 90
A slăbi nu a fost niciodată mai uşor!
Află cum din cartea “Rina - Dieta de 90 de zile”
Rina's 90
 
 

Fă sport!

 

 

Exerciţiile fizice sunt extrem de importante. Cea mai eficientă strategie pentru a slăbi şi pentru a îţi menţine greutatea în limite rezonabile pe termen lung este să micşorezi cantitatea de hrană şi să îţi îmbunătăţeşti condiţia fizică. Prin urmare, pe lângă regimul alimentar, trebuie să faci exerciţii fizice de orice tip, în mod regulat.

 

Aşadar, când începi Rina’s 90, trebuie să începi şi un nou stil de viaţă! Fii activă zilnic: urcă pe scări, ieşi la o plimbare, aleargă, înoată, mergi pe bicicletă, mergi cu rolele!
O bună idee este să îţi faci prietene cu preocupări similare pentru că împreună vă va fi mai uşor: nu doar că vă veţi susţine reciproc în menţinerea dietei, împărtăşindu-vă experienţele şi încurajându-vă, dar puteţi face exerciţii fizice împreună, la o sală de fitness sau în parc. Voinţa ta este foarte importantă: este calea spre succes!

 

Treburile casnice nu sunt un sport!

 

Dacă exersezi în mod regulat, tonusul tău muscular se va îmbunătăţi, vei avea un metabolism foarte activ şi vei consuma în mod constant energie chiar şi în timpul somnului. Treburile casnice ca ştergerea prafului din apartament, datul cu aspiratorul, munca în grădină sunt cu siguranţă considerate de multe persoane la fel de eficiente precum sportul. Însă corpul tău are nevoie de un alt tip de efort. Nu rata oportunitatea de a face exerciţii fizice! Acest lucru este recomandat chiar şi în cazul în care greutatea corpului depăşeşte cu mult limitele normalului.

 

Nu te grăbi, ai răbdare şi acordă-ţi timp, un ritm constant te va aduce cu siguranţă mai aproape de silueta pe care ţi-o doreşti!

 
Samsonite Vanessa Youness Bancuri noi: Bancuri noi Web design: Web design Bucuresti