Rina's 90
 Prima pagină Ajutor / Informaţii utile
Rina's 90
A slăbi nu a fost niciodată mai uşor!
Află cum din cartea “Rina - Dieta de 90 de zile”
Rina's 90
 
 

 

Rina – Dieta de 90 de zile te ajută nu doar să slăbeşti constant şi sănătos, ci şi să te bucuri de o sănătate mai bună: digestie îmbunătăţită, mai multă energie şi vitalitate. De asemenea, la sfârşitul celor 90 de zile, metabolismul tău se va schimba în bine, ajutându-te să îţi menţii noua greutate.

 

Secretul? Disocierea mâncării şi orarul meselor.

 

Cu ajutorul Rina – Dieta de 90 de zile înveţi care sunt combinaţiile potrivite de alimente şi cum să mănânci tot ceea ce îţi place, fără să te îngraşi.

 

Fii practică!

 

Acest ghid alimentar pentru reducerea greutăţii este conceput astfel încât să nu îţi faci griji pentru ce sau cum găteşti a doua zi. Poţi să nu respecţi recomandările din meniu ad litteram, dar trebuie să alegi alimentele conform sfaturilor de disociere a mâncării şi să le găteşti corespunzător. Meniurile sunt uşor şi rapid de preparat, iar ingredientele se găsesc în magazinele alimentare obişnuite.

 

Planul alimentar Rina’s 90 este bogat în fructe şi legume. Cumpără doar fructe şi legume de cea mai bună calitate! Sucurile groase de fructe le poţi dilua cu apă. Bea şi sucuri de legume, dimineaţa sau în zilele de vitamine, deoarece sunt foarte gustoase şi hrănitoare. Dacă nu ai, cumpără-ţi un storcător electric şi pregăteşte-ţi singură sucuri proaspete de fructe şi legume, după preferinţă. Aceste sucuri te vor umple de energie!

 

 
Samsonite Vanessa Youness Bancuri noi: Bancuri noi Web design: Web design Bucuresti