s Rina’s 90 - Prezentarea cărţii - Disocierea mâncării - Fructe la micul dejun
Rina's 90
 Prima pagină Ajutor / Informaţii utile
Rina's 90
A slăbi nu a fost niciodată mai uşor!
Află cum din cartea “Rina - Dieta de 90 de zile”
Rina's 90
 
 

 

Rina – Dieta de 90 de zile te ajută nu doar să slăbeşti constant şi sănătos, ci şi să te bucuri de o sănătate mai bună: digestie îmbunătăţită, mai multă energie şi vitalitate. De asemenea, la sfârşitul celor 90 de zile, metabolismul tău se va schimba în bine, ajutându-te să îţi menţii noua greutate.

 

Secretul? Disocierea mâncării şi orarul meselor.

 

Cu ajutorul Rina – Dieta de 90 de zile înveţi care sunt combinaţiile potrivite de alimente şi cum să mănânci tot ceea ce îţi place, fără să te îngraşi.

 

Fructe la micul dejun

 

Micul dejun este neschimbat pe parcursul celor 90 de zile de regim: înaintea prânzului, la interval de 2 ore, mănânci fructe proaspete sau uscate, legume proaspete, seminţe, nuci, combinate după cum doreşti. Când doreşti, poţi înlocui masa de fructe cu un pahar de suc proaspăt preparat din fructele sau legumele preferate, neîndulcit.

 

La începutul regimului este posibil să doreşti să mănânci mai multe fructe sau legume, deoarece poate apărea senzaţia de foame. Pe măsură ce organismul tău se adaptează noului regim, senzaţia de foame se va diminua treptat

 

 
Samsonite Vanessa Youness Bancuri noi: Bancuri noi Web design: Web design Bucuresti