Rina's 90
 Prima pagină Ajutor / Informaţii utile
Rina's 90
A slăbi nu a fost niciodată mai uşor!
Află cum din cartea “Rina - Dieta de 90 de zile”
Rina's 90
 
 

Interviu special Breda şi Mojca – cele două autoare care au convins 1.000.000 de oameni să slăbească

 

autoare

Slăbitul este unul dintre cele mai discutate subiecte. Însă a slăbi şi a-ţi menţine silueta nu trebuie să fie nici greu şi nici costisitor, dacă o faci aşa cum trebuie. Acesta este mesajul optimist pe care îl transmit Breda şi Mojca.

 

  1. 1. Cum v-a venit ideea să scrieţi o carte de slăbit? Şi de ce aţi ales să promovaţi tocmai dieta disociata de 90 de zile?

Credeţi sau nu, nu a fost deloc ideea noastră! Cititorii revistei Rina – o revistă pentru cei care vor să slăbească – sunt cei care au început să ne ceară reţete culinare în urma publicării unui articol despre combinarea mâncării pe baza unui ciclu de patru zile.
Şi din moment ce nu mai facuseră asta pentru nici unul dintre programele de dietă prezentate anterior în revistă, în mod cert putem spune că ei, cititorii, au “mirosit” înaintea noastră că această dietă este deosebită. Oamenii au simţit că este ceea ce aveau nevoie şi, chiar mai mult, au avut perfectă dreptate pentru că această dietă s-a dovedit a fi cea mai bună cale pentru a slăbi dintre toate.

 

  1. Uneori, cărţile despre alimentaţia sănătoasă sunt pline de termeni medicali, greu de înţeles de oamenii obişnuiţi. Cartea Rina este scrisă într-un limbaj total diferit.

Într-adevăr! Este un limbaj foarte simplu…probabil pentru ca noi suntem foarte naturale. Ne place să ne întâlnim cu cei care ţin dieta şi, înainte să ne întâlnească, ei se simt mereu puţin tensionaţi “uf, trebuie să avem grijă, să vorbim şi să ne comportăm cât mai bine pentru că ele sunt autoare şi editoare”; dar după aceea, ne spun “acum înţelegem de ce această dietă este atât de simplă şi funcţionează!“ Dragii noştri, nu e nevoie să vă complicaţi deloc, nici în ceea ce priveşte viaţa voastră, nici în modul de a gândi, de a mânca, de a munci. Dar voi sunteţi cei care decideţi.

 

  1. Dieta Rina este recunoscută ca “dieta cu ciocolată”. Aproape incredibil. Vă rugăm, explicaţi-ne.

      Dieta Rina nici macar nu este o dietă (dar am aflat asta abia acum). Este pur si simplu un mod de a te hrăni. Câţi oameni pot spune că nu iubesc dulciurile? Nu mulţi – iar noi cu siguranţă nu ne numărăm printre ei! Trebuie să mâncăm din toate, doar să avem grijă să respectăm combinaţiile corecte de mâncare – combinaţiile care ne fac bine! Ciocolată? Dacă mâncaţi ciocolată după o felie de prajitură, aceste dulciuri vă ajung pentru cel puţin 2 zile!

 

  1. Un alt lucru incredibil – fără numărat de calorii! Mesele nu au la bază un plan caloric, ci se bazează pe cu totul şi cu totul alte principii. Cum de funcţionează?

Există un singur motiv: pentru că este simplu şi foarte sănătos! Fără matematica mâncării – cei mai mulţi oameni nu sunt prea buni la matematică, şi nici noi: suntem prea leneşe să numărăm! Altele sunt secretele: multe fructe şi legume, puţine grăsimi, cantităţi reduse de sare, zahăr, făină – câte puţin din fiecare. Este absolut suficient perfect pentru că mintea şi corpul vostru să se simtă minunat!

 

  1. Reţetele par să fie absolut delicioase. Chiar este permis absolut totul?

Chiar aşa! Încercaţi şi o să vă convingeţi! Cel puţin un milion de oameni au făcut-o până acum cu succes. După ce au ţinut acest regim, sunt sănătoşi, plini de energie şi arată absolut extraordinar. Şi cei mai mulţi dintre ei respectă aceste principii în continuare, pentru că au devenit un mod de viaţă. Chiar şi noi suntem surprinse de toate aceste rezultate pozitive!

 

  1. Daţi-ne, vă rog, câteva sfaturi pentru cititorii noştri din Romănia care vor începe această dietă.

Citiţi foarte bine sfaturile de la începutul cărţii, urmaţi reţetele, fiţi activi şi nu priviţi niciodată în urmă, la vechile dumneavoastră obiceiuri alimentare... nu v-au fost de nici un folos – nu-i aşa?

 
Samsonite Vanessa Youness Bancuri noi: Bancuri noi Web design: Web design Bucuresti