Rina's 90
 Prima pagină Ajutor / Informaţii utile
Rina's 90
A slăbi nu a fost niciodată mai uşor!
Află cum din cartea “Rina - Dieta de 90 de zile”
Rina's 90
 
 

Gabriel Matica, 31 ani: înainte de regim 120 kg, după regim 95 kg

 

 

“Mă bucur să-i ajut şi pe alţii să îşi mai uşureze greutatea pe care o poartă zi de zi, greutate care are şi un impact negativ asupra sănătăţii lor.”
“La vârsta de 10 ani am fost diagnosticat cu hipertensiune arterială. În 2005 s-a depistat cauza hipertensiunii şi am fost operat. La un an după operaţie am fost la control. Aveam o tensiune mult mai mică şi un tratament antihipertensiv mult mai slab. Atunci cântăream 108 Kg şi doctorul mi-a atras atenţia că trebuie să slăbesc pentru că greutatea îmi daunează sănătăţii iar odata cu înaintarea în vârstă o să mai iau kilograme în plus şi starea sănătăţii mele se va agrava.

Am ajuns în iulie 2008 să cântăresc 120 Kg la o înăltime de 1.92m. Am spus STOP, nu se mai poate continua aşa. Am aflat de pe net de Dieta RINA de 90 zile. Am comandat cartea şi m-am apucat de treabă. Trebuie să recunosc că în prima săptămână m-am simţit slăbit deoarece eram obişnuit să mănânc mai mult. Cu trecerea zilelor au început însă să se vadă rezultatele ceea ce m-a încurajat şi mai mult în continuarea dietei. Dieta cuprinde o  mare varietate de reţete. Sincer să fiu unele dintre ele nu au fost pe gustul meu dar le-am înlocuit cu altele din aceeaşi categorie."

 

Mi-a plăcut că pot să mănânc orice dar cel mai mult mi-a plăcut că pot să mănânc prăjitură în fiecare a patra zi a dietei.”
"Cele trei zile cu apă nu au fost favoritele mele dar am trecut şi peste ele. Mai trebuie să recunosc că în perioada de 90 zile am călcat strâmb de vreo trei ori, când a trebuit să merg la nuntă. Asta nu însemnă însa că m-am îndopat; am gustat câte un pic din fiecare fel de mâncare. Am ajuns la sfârşitul celor 90 de zile să am cu 25 Kg mai puţin ceea ce mă face să mă simt mult mai bine şi fizic şi psihic. În continuare mi-am propus să mănânc în fiecare dimineaţă numai fructe după care să mai am doar două mese, ultima cel târziu la ora 19 şi să renunţ la "ronţăieli", sucuri cu îndulcitori şi mâncare în exces.
Mulţumesc celor care au gândit această dietă şi celor care au promovat-o mai departe. Fără ei nu mă simţeam azi atât de bine.”

 

 

Gabriel Matica
Vârstă: 31
Greutate înainte/după: 120kg /95 kg
A slăbit: 25 kg

 
Samsonite Vanessa Youness Bancuri noi: Bancuri noi Web design: Web design Bucuresti