Rina's 90
 Prima pagină Ajutor / Informaţii utile
Rina's 90
A slăbi nu a fost niciodată mai uşor!
Află cum din cartea “Rina - Dieta de 90 de zile”
Rina's 90
 
 

Lucka Kostajnsek afirmă: dieta Rina’s 90 este echilibrată şi eficientă

 

 

Cartea celor 2 scriitoare slovene, Breda Hrobat şi Mojca Poljansek, a fost scrisă sub atenta supraveghere a unui medic diabetolog, Lucka Kostajnsek, Doctor în Medicină, astfel încât sfaturile şi reţetele propuse au la bază principii de alimentaţie sănătoasă bazate pe studii medicale în domeniul nutriţiei. Importante în acest regim sunt orarul meselor, combinarea corectă a alimentelor şi modul de pregătire a mâncării.

 

Rina’s 90 se concentrează asupra legăturii efective între diferitele tipuri de alimente şi asupra reacţiilor biochimice pe care acestea le declanşează în corpul nostru. De exemplu, aportul de carbohidraţi, care declanşează secreţia de insulină, devine factor cheie al unei alimentaţii sănătoase prin controlul secreţiei de insulină din corp. De asemenea, respectând principiile referitoare la aportul de grăsimi şi proteine, putem stimula secreţia de glucagon, un hormon care reduce indirect grăsimile în corp, ducând astfel la scăderea în greutate. De exemplu, aportul de grăsimi de peşte de mare poate reduce nivelul colesterolului din sânge.

 

Extrase din opinia profesionistă a medicului diabetolog Lucka Kostajnsek:

 

  • “După o examinare atentă a problemelor de nutriţie, pot concluziona că până la apariţia celor două ghiduri Rina’s 90 nimeni nu oferise nicio metodă cu adevărat eficientă pentru un regim alimentar cu menţinerea parametrilor nutriţionali.”

 

  • “Metoda combinării corecte a alimentelor nu este o dietă obişnuită, ci o adevărată filozofie care permite schimbarea obiceiurilor alimentare pe baza criteriilor nutriţionale”.

 

  • “La prepararea acestor feluri de mâncare este necesar un minim de experienţă si cunoştinţe”.

 

  • “Foarte important este principiul de “gastronomie nutriţională” care înseamnă să mănânci preparate gustoase şi sănătoase şi care să îţi placă.”
 
Samsonite Vanessa Youness Bancuri noi: Bancuri noi Web design: Web design Bucuresti