Rina's 90
 Prima pagină Ajutor / Informaţii utile
Rina's 90
A slăbi nu a fost niciodată mai uşor!
Află cum din cartea “Rina - Dieta de 90 de zile”
Rina's 90
 
 

 

Rina – Dieta de 90 de zile te ajută nu doar să slăbeşti constant şi sănătos, ci şi să te bucuri de o sănătate mai bună: digestie îmbunătăţită, mai multă energie şi vitalitate. De asemenea, la sfârşitul celor 90 de zile, metabolismul tău se va schimba în bine, ajutându-te să îţi menţii noua greutate.

 

Secretul? Disocierea mâncării şi orarul meselor.

 

Cu ajutorul Rina – Dieta de 90 de zile înveţi care sunt combinaţiile potrivite de alimente şi cum să mănânci tot ceea ce îţi place, fără să te îngraşi.

 

Poţi mânca orice îţi doreşti

 

Meniurile sunt echilibrate şi variate, astfel încât organismul tău va primi toate substanţele nutritive, necesare de-a lungul celor 3 luni. Nici un aliment nu este interzis, poţi mânca orice, inclusiv plăcintă, tort, îngheţată, pizza şi ciocolată iar prepararea este rapidă şi simplă. În alcătuirea meniurilor s-au luat în considerare recomandările Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii privind consumul redus de sare, grăsimi, zahăr şi a aditivilor alimentari.

 

Nu este nicio problemă dacă doreşti să îţi creezi propriile meniuri. Însă este esenţial să respecţi principiile de combinare a alimentelor şi orarul propus pentru mese. Scopul Rina’s 90 nu este doar de a pierde în greutate, ci şi de a-ţi schimba şi înfrumuseţa stilul de viaţă.

 

 
Samsonite Vanessa Youness Bancuri noi: Bancuri noi Web design: Web design Bucuresti