Rina's 90
 Prima pagină Ajutor / Informaţii utile
Rina's 90
A slăbi nu a fost niciodată mai uşor!
Află cum din cartea “Rina - Dieta de 90 de zile”
Rina's 90
 
 

Structura cărţii Rina – Dieta de 90 de zile?

 

 

Rina – Dieta de 90 de zile este un plan de alimentaţie şi reţete culinare pentru dieta disociată de 90 de zile, care te ajută să slăbeşti între 18 şi 25 de kg în 3 luni. Ai voie să mănânci orice, dar nu combinat! De exemplu, mănânci lactate în ziua de proteine şi pizza în ziua de carbohidraţi. Iar ciocolata este obligatorie! Ciocolata neagră îmbunătăţeşte starea de spirit şi este benefică inimii, deoarece conţine substanţe care scad nivelul colesterolului.

coperta rina

Prima parte cuprinde descrierea pe scurt a principiilor acestei diete, explicarea orarului de masă, mărturii ale celor care au reuşit să slăbească şi să îşi îmbunătăţească stilul de viaţă, părerea unui nutriţionist, încurajări, pregătirea pentru start.

 

Cea de-a doua parte, cea mai bogată, cuprinde reţetele pentru cele 91 de zile de dietă, grupate pe baza principiilor de disociere a mâncării în 4 grupe de bază. Zilnic ai şi o reţetă alternativă,  astfel încât să nu te plictiseşti şi să ai de unde alege în funcţie de preferinţele tale culinare. Ordinea tipurilor de zile de regim este marcată prin culori.

 

 
Samsonite Vanessa Youness Bancuri noi: Bancuri noi Web design: Web design Bucuresti